FODBOLD – Skolefodbold

Frejlev Skole – Nibe Skole: 0-4 (0-3)

Frejlev Skole og Nibe Skole krydsede fredag hinandens vej i DBU’s traditionsrige skolefodboldturnering. De to hold havde tidligere i turneringen stået over for hinanden i det indledende puljespil. Her endte det indbyrdes opgør 0-0. Siden har begge hold spillet sig frem til vind-eller-forsvind-kampene, hvor de nu på ny skulle møde hinanden. Frejlev Skole havde frem til opgøret endnu ikke indkasseret mål i mod sig i de fem foregående kampe.

Kampen var blot få øjeblikke gammel, da Nibe Skole bragte sig i front med 0-1 på et langskudsmål. Efter målet kæmpede begge hold bravt, men de var pigerne fra Nibe Skole, der midtvejs i halvlegen kunne bringe sig på 0-2. Her efter var det som om at Frejlev Skole mistede troen på at vende opgøret. Inden første halvlegs udløb kom Nibe Skole også på 0-3.

Anden halvleg var en mere jævnbyrdig affære. Nibe Skole formåede at spille sikkert i sin defensiv, og Frejlev Skole fandt aldrig nøglen til denne. Frejlev Skoles målmand holdt omvendt et højt niveau, og var flere gange den direkte årsag til at Nibe Skole ikke fik udbygget sin føring.

Mod kampens slutning faldt opgørets sidste scoring. Igen var det Nibe Skole, der kunne juble, da de scorede til 0-4. Dette blev også kampens resultat. Der med er Frejlev Skole ude af årets skolefodboldturnering, mens der venter Nibe Skole endnu en runde i den Nordjyske semifinale, hvor de skal møde Friskolen Hald Ege på hjemmebane.

Nibe Skole blandt de sidste 16 tilbageværende skoler i årets turnering.