Sydbank Kvindepokalen

Hornum (s2) - Nibe (s1): 0-3 (0-0)

Mål for Nibe: 0-1 Amalie Vestrup, 0-2 Amalie Vestrup, 0-3 Nanna Brix Madsen.

På god indstilling og fejt hev kvinderne sejren i land i 2. halvleg. Men det var var ikke det flotte spil som i sidste kamp der gjorde udslaget. Om det var heden der gjorde at spillet var noget uskønt for begge hold er nok en god begrundelse. I en bagende varme var det hårdt og det kneb for Nibe med løbene uden bold. Nibe kunnedog  godt have ført med 3-4 mål efter første halvleg men uskarphed foran Hornummålet gjorde at kampen ikke blev afgjort i de første 45 min. Nanna Julin i Nibemålet måtte også lige hive en klasseredning frem kort før halvlegsfløjtet. Dette var også Hornums eneste chance hele kampen.

Til gengæld viste kvinderne fra start i 2. halvleg høj moral og pressede på for en føring og den kom midt i halvlegen på et meget flot opspil fra egne rækker. Det gav Hornum knækket og Nibe kunne arbejde sejren hjem med to sene scoringer.

Kristina Brutsaert (U16) udfordrede konstant sin direkte modstander.

Torsdag møder Nibe på eget græs Aalborg Frejas kvinder, der spiller i Kvindeserie Vest.

– Der bliver ganske svært for os at gå videre fra torsdagens kamp, men »vi gi’r det et skud, og måske vi kan overraske, lyder det fra en optimistisk Michael Frendrup, holdleder for Nibe holdet.