I hele indeværende uge afvikles der fodboldskole på Nibe fodboldstadion, og i år er den lokale klub selv arrangør for det populære arrangement

, og i den forbindelse har de engageret sig med Technica Football, som hjælper med både rekvisitter, trøjer (med hovedsponsornavnet »Nybolig« på) og forslag til øvelser, spil og lege, så der bliver et varieret program for de mange deltagere. Mandag morgen var der 156 tilmeldte, men endnu flere mødte op på selve startdagen. De 31 deltagere i aldersgruppen 6-7 år er på fodboldskole mandag-tirsdag-onsdag, medens restruppen af 8-14 årige deltagere er på fodboldskole hele uge. Fordelingen på køn er i år cirka fifty-fifty, meddeler Franz Trikker, som er Nibe Boldklubs tovholder og hovedansvarlige for dette års fodboldskole.

Der skal spilles fodbold, men det sociale er vigtigst!
Franz Trikker har haft et team bestående af en håndfuld Nibe Boldklub folk, som har taget en ordentlig tørn med at forberede programmet. Sammen med den sportslige trænerleder Allan Outzen har han koordineret forarbejdet, så der ikke opstår forvirring, når næsten 200 boldglade drenge og piger mødes på banerne i Nibe.
De pointerer begge det vigtige i den sociale del af netop dette arrangement: - Naturligvis har det en sportslig vinkel, men det, der er allervigtigst for os i denne uge, er fællesskabet og det sociale: - Målet er at deltagerne skal have en fornemmelse af at »Her har jeg lyst til at være«, siger Franz Trikker. Og den sportslige leder supplerer: - De unge mennesker skal bare ha’ det sjovt, medens de er her, - så har vi opnået det, vi ville med fodboldskolen i Nibe, siger Allan Outzen.
Fodboldskolen i Nibe fortsætter ugen ud, og slutter fredag med blandt andet fodboldkampe mellem børnene og de voksne ledere og trænere.