FODBOLD: Jyllandsserien, kvinder

Nibe – Frederikshavn 0 – 2 ( 0 – 1 )

Nibe Boldklubs bedste kvindehold spillede søndag sin første og sidste kamp på bane 1 i år, og det blev ifølge træner Jens Thorup ikke den store oplevelse for Nibe.

Frederikshavn sad på kampen fra start til slut, og de kom først på næsten alt, og var hurtigere i tanke og handling, erkender Nibe-træneren:

– Vores første chance kom også lidt tilfældigt efter et frispark, hvor Rikke Nicolajsen får en god mulighed, men sparker over mål.

Ikke længe efter kommer Kristina Brutsaert flot i gennem i højre side, men afslutningen bliver reddet.

Vi får aldrig vores spil til at fungere, og anden halvleg bliver det ikke meget bedre. Selv om vi kommer længere frem bliver vi aldrig rigtig farlige, konstaterer Jens Thorup:

– Vi må op på hesten igen, så vi er klar til de sidste fire kampe og den første er onsdag, hvor vi hjemme på kunstgræsbane tager imod DHF* kl. 1930.

*DHF er et klub-samarbejde i Vendsyssel mellem fodboldklubber i Dybvad, Flauenskjold og Hørby.

Bagest fra venstre.: Catrine Bruhn Jørgensen, Lea Rytter Mosegaard, Anne Baand, Cecilie Gyntelberg, Alberte Frendrup, Rikke Godsk Nicolajsen, Mathilde Rask Madsen og Matilde Holm. Forrest fra venstre.: Mathilde Buus, Mette B. Pedersen, Marie Vasegaard, Nanna Bendix Julin, Sarah Brutsaert og Johanne Vennevold.