HÅNDBOLD – serie 1, damer

Nibe HK-Hjørring: 22-20 (8-8)

Mål for Nibe HK: Anne Baand 8 mål, Anne Sofie Jensen 7 mål, Sarah Bach 3 mål, Sofie Klitgaard 1 mål, Mia Olesen 1 mål , Carina Mark 1 mål, Anne Jensen 1 mål.

Søndag tog Nibe Håndboldklubs bedste damehold imod Hjørring på hjemmebane. Hjørring er et rutineret hold, med flere dygtige spillere, forklarer Nibes træner Annette Jensen, og hun fortæller her fra kampen: 

– Vi fin en dårlig start på kampen, men vi kom ret hurtigt bagud. Vi havde svært ved at finde frem til det spil, som vi gerne ville spille mod Hjørring. Da der var spillet lidt mere end et kvarter af kampen var stillingen 2-6 til Hjørring. Det lykkedes os at score til 6-3 og derfra arbejdede vi os op på lige med Hjørring. Ved pausen stod der 8-8. Super flot comeback af pigerne. 

Anden halvleg var en tæt affære. Stillingen var lige, indtil der var ca. ti min. tilbage af kampen. Nibe fik skabt en lille føring som holdet formåede at holde indtil slutfløjtet, og kampen sluttede 22-20 til hjemmeholdet.

– Pigernes positive indstilling gav helt klart pote. Carina Mark havde flere gode aktioner fra fløjene, selvom hun normalt er bagspiller. 

Lærke Alberg stod godt i målet, og Anne Baand og Anne Sofie Jensen bød ind med flere flotte scoringer. 

– Vi var uheldige, at Julia Rejnholt og Sofie Klitgaard pådrog sig skader, men jeg håber, at de hurtigt er klar igen, slutter Nibe-træneren.