FODBOLD – SERIE 1

Hornbæk - St. Restrup IF: 2-1 (0-1)

Målscorer: 0-1 Anders Holt

 

Lørdag eftermiddag gæstede St. Restrup IF det flotte kunstgræsanlæg i Hornbæk. Hornbæk var til denne sæson rykket ned fra jyllandsserien til serie 1 på det alleryderste mandat.

St. Restrup-træner Michel Valdemar kunne til kampen atter råde over Jens Holt, der var tilbage efter en længere skadesperiode.

St. Restrup-holdet startede kampen i teten. De kontrolerede opgøret, og havde indstillet sig godt på Hornbæk-holdet, som de vidste var gode med bolden, men var til at tale med, hvis de kunne opfange bolden og bringe omstillingsspillet i centrum. Det lykkedes meget godt, og allerede ii kampens indledende fase have St. Restrup IF flere gode scoringsmuligheder. Efter 20 minutters spil gav det bonus, da Anders Holt, med sin hurtighed, fik sig bragt i en afgørende position. Fra denne sendte han bolden i mål til 0-1. Efter 30 minutters spil måtte en Hornbæk-spiller forlade banen i 10 minutter, da han var blevet vist det gule kort af dommeren for en yderst hård forseelse. Stillingen 0-1 holdt halvlegen ud.

I anden halvlegs begyndelse var det atter St. Restrup IF med initiativet, og de var tættere på 0-2 end hjemmeholdet var på 1-1. Dette vendte dog efter 60 minutters spil, da Hornbæk udnyttede en svag clearing af St. Restrup IF, og sendte bolden i mål til 1-1. Efter scoringen havde St. Restrup IF to gode scoringsmuligheder, men den afgørende skarphed manglede. Mod kampens slutning blev St. Restrup IF ”straffet” for deres ineffektivitet, da Hornbæk på ny udnyttede en St. Restrup-fejl til at score til 2-1, som også blev kampens resultat. Et resultat St. Restrup-træner Michel Valdemar efterfølgende ærgrede sig over, da holdet som minimum havde fortjent det ene point efter en god kamp.