HÅNDBOLD - 3 division herrer:

Nibe HK - Bjerringbro 16-26 (9-14)

Topscorer & kampens spiller: Mads Krogh

Sæsonens første turneringskamp, faktisk første turneringskamp i 11 måneder, var mod Bjerringbro. Desværre havde Vestbjerg trukket sig fra turneringen, hvilket betød at Bjerringbro fik tilbudt pladsen. Det blev et hårdt bekendtskab på alle måder.

Bjerringbro gjorde det rigtig godt og på dagen fortjente de fuldt ud den store sejr. Det er et hold som kommer til at få mange point i turneringen.

Vores forberedelse til sæsonen har desværre været skidt, med flere bærende spillere ude med skader. Samtidig havde sygdom og skader præget de sidste par uger op til kampen og var desværre var uheldet ikke ovre endnu. Indenfor de første 5 min havde vi fået 2 x 2 min udvisninger, som vi synes var noget hårdt dømt. Dertil fik vores nye spiller, Benjamin Batsberg, en håndskade på sit første skud og måtte efter lidt tid opgive at spille mere i kampen.

Vi kæmpede med det vi havde, og de taktiske muligheder fra bænken. Men da vi kom ind i 2. halvleg, var der ikke mere at skyde med og et par af de sygdomsramte spillere måtte også kapitulere.

Desværre ikke den start vi havde håbet på, men heldigvis mod et hold som vi måske havde tabt til uanset hvad, erkender en ærgerlig træner Lasse Thomsen.

Vi er klar til ny opgave allerede på torsdag, hvor Nors kommer på besøg i Nibe hallen kl 20:15.