DBU Pokalturnering U16 Piger – 2. runde

Randers Q – Nibe B     0-3 (0-0)

Målscorere: Laura Ullits, Laura Engberg, Filippa Skau. 

Efter 2-0 sejren over Aalborg KFUM i 1. runde af DBU Pokalturneringen var Nibe Boldklubs U16 piger onsdag en tur i Randers Q og Kristrup Stadion. De to hold mødtes for kort tid siden i Liga 1 turneringen i en lige kamp hvor Nibe dog vandt 2-0 på hjemmebane.

Derfor var holdet også opsat på en lige kamp til aftenens møde.

Men fra kampens start satte Nibe sig på kampen og der var nærmest kun et hold på banen. Angrebene stormede mod modstanderens mål og skudstatistikken sagde 11-0 efter 1. halvleg men desværre ingen scoringer, til stor frustration for trænerne. Spillerne derimod tog det helt roligt og efter 15 sekunder af 2. halvleg havde Laura Ullits flot banket bolden i mål fra 25 meter.

Laura Engberg scorede årets mål på Kristrup Stadion.

10 minutter senere scorede Laura Engberg efter en perfekt udført kort hjørnesparkskombination, hvor hun kringlede bolden over i fjerneste målhjørne. Den sidste scoring stod Filippa Skau for da hun drejede rundt og resolut sparkede bolden i kassen. Holdet er nu sikkert videre til 3. runde, hvor der er lodtrækning i næste uge.

I sidste sæson nåede holdet hele vejen til U15 pokalfinalen, men har hen over sommeren mistet 3 spillere til efterskoler og 2 til AaB så der skal tænkes kreativt og alternativt på det »nye« hold.  Den største udfordring er at vi mangler en målpige og spillerne må på skift tage tjansen mellem stængerne og det er ikke særligt sjovt for nogen af dem, men de gør det i holdets tjeneste, udtaler Michael Frendrup fra trænerteamet.

Så hvis der findes en målpige i årgang 2006/07 derude et sted som kunne tænke sig lidt udfordringer med 11M fodbold skal hun være mere end velkommen, understreger Michael Frendrup.