Nibe HK ude af årets pokalturnering til skarpt spillende Tønder hold fra første division.

HÅNDBOLD – Santander Cup pokalturnering:

Nibe HK (3.div.) - TM Tønder (1.div.): 18-44 (6-20)

Mål for Nibe: Mikkel Høj og Benjamin Batsberg hver 4, Gustav Hess 3, Casper Drensborg 2, Jakob Schüsler, Frederik Dahl, Andreas Brunsgaard, Thomas Larsen og Mads Krogh hver 1 mål.

TM Tønder er stadig ikke sikret overlevelse i 1. div og det var tydeligt, at de kom for at få finpudset skarpheden og få mest muligt ud af kampen.

De spillede sig fuldt ud i 60 minutter, og det har vi egentlig respekt for. Det var trods alt det vi håbede på, i stedet for at møde et halvt U19 hold, sagde Nibes træner Lasse Thomsen til Nibe Avis efter kampen. Nibe spillernes udfordring var i høj grad, at man skulle spille i et tempo, som er normalt for kampe i første division, og det er man ikke vant til i tredje division. Og med det ekstra tempo opstod hurtigt mange fejl, som modstanderen dygtigt forstod at udnytte til egen fordel.
Lasse Thomsen fortsætter:

– Vi blev faktisk udspillet, og ud over, at vi kom foran 1-0, så var vi aldrig i nærheden af at presse dem.

Lidt for mange brændte chancer i 1. halvleg, gjorde, at stillingen ikke var så pæn at kigge på efter 30 minutter.

Nibes Frederik Dahl forsøger sig her med et skud fra fløjen.

I pausen aftalte vi at sætte et mål for at nå 15-16 mål og så fokusere mindre på forsvaret i 2. halvleg. Derfor tog vi initiativ til at spille 7 mod 6, som også kastede en del mål af sig i starten af 2. halvleg. Dog fik TM Tønder løst det bedre efter ca 15 minutter og fik desværre erobret en del bolde og smidt i tomt mål. Men det var den risiko vi havde aftalt at spille med.

Alt i alt er vi tilfredse med kampen. Det var en sjov oplevelse for holdet og resultatet var heldigvis ligegyldigt.

Timeout i 2. halvleg. Selv begreberne »7 mod 6« og »Timeout« er ikke hverdags situationer for Nibes mandskab, men det gav faktisk god mening i en kamp, hvor hjemmeholdet var presset på fysikken.