Stor konkurrence i serie-2 toppen!

FODBOLD – SERIE 2

St. Restrup IF – Valsgård IF 83: 1-1 (0-0)

Målscorer for RIF: 1-0: Mike Kristensen

Tirsdag aften var der topkamp i den lokale serie 2-pulje, da St. Restrup IF på hjemmebanen i Frejlev tog i mod Valgård IF. En bane der efterhånden kan døbes ”Knald Hart Lane”, da den som navnet antyder er grusom hård at spille på. Derfor håber klubben snart, at de kan gøre brug af deres normale opvisningsbane, der har været under kommunal renovering de sidste 1,5 år.

Det var to tændte mandskaber, der åbnede topkampen, hvor der blevet givet og taget i duellerne, og bolden bevægede sig ganske hurtigt over det hårde underlag. Nogle gange lige en tand for hurtigt, hvorfor der skule bruges en berøring eller to mere for at få kontrol over bolden. Gennem kampens første halvleg var der ikke de store scoringsmuligheder, hvorfor det var helt lige 0-0 efter de første 45 minutters spil.

St. Restrup IF kom bedst ud til anden halvleg. Her havde holdet tilløb til den første scoring, et par gange, inden de efter 55 minutters spil fik tilkendt et korrekt dømt straffespark. Denne gyldne mulighed eksekverede Mike Kristensen ganske sikkert til 1-0. Fem minutter efter føringsmålet bragte Valsgård atter balance i målregnskabet, da de udnyttede en intern St. Restrup-fejl til at score til 1-1.  Efter scoringen bed hjemmeholdet mere og mere fra sig. Frederik Bjergen og siden Nicolai Olsen var begge meget tætte på at score, mens Mike Kristensen med lidt mere tur i sin afslutning havde sendt bolden i mål fra 20 meters afstand. Trods overvægt i spil og chancer måtte St. Restrup IF ”nøjes” med uafgjort 1-1.

Resultatet betyder, at det er helt lige i toppen af serie 2-rækken, hvor Nibe Boldklub, St. Restrup IF og Valsgård IF alle tre har 23 points. Dog har St. Restrup IF spillet én kamp færre end de to andre hold, som har to kampe tilbage.

Lørdag spiller Nibe Boldklub på egen bane mod netop Valsgaard, hvor de to hold indbyrdes konkurrerer om puljens førsteplads.