Sportsligt på noget nær det højeste i klubbens godt 50 årige historie og alle aldre i fuldt vigør.

Formand Andreas Sondrup gennemgik på mandagens generalforsamling året 2022 og sagde bl.a.:

Foråret 2022 var et sportslig flot forår, med flere oprykninger på seniorsiden, heriblandt 2., 3., 4. holds herrer til hhv. jyllandsserie, serie 1 og serie 3. Derudover mange flotte resultater i ungdom. Blandt andet U15 pige A, som vandt deres række, og U15 drenge 2. division som suverænt igen vandt deres række. 

I efteråret havde vi tilmeldt 16 ungdomshold og 7 seniorhold. 

Resultatmæssigt var det lidt en blandet omgang. U9 rykkede op i b. U11, U13 og U15 piger vandt deres puljer, hvilket gav oprykninger til b og a rækken. Der er flere hold pr årgang, derfor også en del der endte i midten af deres puljer. U11, U13 og U15 drenge blev i deres rækker, efter et lidt udfordrende efterår for de fleste af de hold.

På senior siden var vi derved repræsenteret på herrer siden med 3. div, jyllandsserie, serie 1 og serie 3, hvilket må være det højeste samlet niveau, vi nogensinde har kunne præstere i Nibe HK. På damesiden havde vi serie 1, serie 2 og serie 4 damer før jul.

På seniorsiden overlevede jyllandsserie herrer, efter en vanvittig pulje hvor alle rækkens hold i sidste spillerunde kunne rykke ned eller vinde rækken. Efterårets helt store resultater blev leveret af dame senior, som på suverænt vis, rykkede op i jyllandsserien, selvom det blot var på et wildcard man havde fået lov til at blive i serie 1 sommeren over. Ej at forglemme at serie 4 damer også sikrede oprykning til serie 3.

2022 blev igen et år med medlemsfremgang, hvilket er 3. år i træk. Til DIF/CFR kunne vi i år indberette 408 medlemmer, som er det højeste siden 2013. Medlemsfremgang på 63 medlemmer. Især vores nye tiltag med trille/trolle håndbold for 2-5-årige er blevet taget flot i mod, og de er nu oppe på 36 medlemmer. 

Vi kunne i april endelig komme til Bov Cup igen, hvor alle vores U11 og U13 hold var afsted. U15 drenge var også afsted på tur til Egene Cup, og så en rigtig flot guldmedalje i den internationale Euro Sportring turnering i Kolding. 

Sommeren bød igen på håndboldskole med omkring 100 deltagere. Vores Camp for de U15/17 blev for første gang afholdt i efterårsferien, men er dog flyttet tilbage til august igen, efter en lidt skuffende tilmelding. 

Sponsorudvalget har igen det seneste år, haft en flot gentegnings periode, og har skabt at klubben har et meget solidt økonomisk fundament, som giver en større frihed, for vores udvalg og bestyrelse.

En af de nye ting der skal og er investeret, er vores frivillige. Det skal være sjovt og attraktivt at være frivillig i Nibe HK. Vi har inviterede derfor i år på julefrokost, samt den helt store frivillighedsdag til Malmø, for at se VM i håndbold.

På generalforsamlingen var der til bestyrelsen genvalg til Sofie Klitgaard, Lars Reimer, Pia Mandrup og Thomas Hoe Larsen.

I mødet deltog 18 medlemmer af klubben.