Der blev i forrige weekend holdt den årlige storkefest i Vegger. Festdagen startede med et godt besøgt morgenbord med gratis rundstykker og kaffe til alle. Herefter åbnede kræmmerboderne, tombola og rottehullet (salgsbod med mad og drikkevarer.)

Kåringen af årets storkekonge fandt sted om formiddagen. De tidligere års storkekonger troppede som hvert år op på scenen og afslørede, at valget af årets storkekonge anno 2018 faldt på Dean Aldberg; en sand ildsjæl, et stort plus for byen og nærområdet, en meget aktiv foreningsmand, der altid står klar med ideer og hjælpende hænder.

Herefter var der rundboldsdyst, fodboldkamp og der blev vist fjernstyrede lastbiler og maskiner frem og hvilke flotte teknikker de kunne rumme.

Sidst på eftermiddagen blev et overdådigt kaffe-kagebord sat frem og udtrækningen af tombolaens nittegevinst fandt sted.

Storkefesten var godt besøgt og om aftenen blev der budt på familiefest med helstegt pattegris, levende musik fra MBN Band og lille revy som tog lidt gas på byens borgere.