– Med alt udsolgt før nytår var der mange, der havde set frem til sidste uges aften i selskab med Ghita Nørby og Lars Hannibal i Hjeds Kultur- og Forsamlingshus i Kirketerp.

Publikum ankom i rigtig god tid for at sikre sig de bedste pladser til aftenens forestilling, og i køkkenet knoklede frivillige med at få menuen gjort klar til de 150 tilmeldte; en menu, som bød på hamburgerryg med alt hvad der tilhører og hjemmelavet æblekage til dessert, fortæller Kathrine Kofod, sognemedhjælper i Veggerby og Øster Hornum Sogne. 

Da kaffen var kommet på bordene, var Lars Hannibal og Ghita Nørby ankommet og klar til at gå i gang. Og det blev en fantastiske forestilling, som spillede på mange facetter. Ghita Nørby læste med stor indlevelse i både stemme og mimik op af HC Andersens eventyr og Lars Hannibal krydrede temaer og stemninger med sin meget fine guitarmusik. Og derimellem blev det hele fyldt ud af en humoristisk dialog mellem Ghita og Hannibal, hvor de kom vidt omkring, især Ghitas skuespillerliv. Ghita fortalte varmt og underfundigt om både barndomsminder og nogle af de forskellige filmroller, hun har haft i de 152! film, hun har medvirket i i sin 60-årige skuespillerkarriere. Der var plads til både grin og alvor på en aften, hvor hjertevarmen, minderne og livsklogskaben havde fundet vej til Hjeds Kultur -og forsamlingshus, slutter Kathrine Kofod.

Lars Hannibal krydrede temaer og stemninger med sin meget fine guitarmusik,mens Ghita Nørby læste op.