Igen i år er fire børn fra Aalborg og omegn gået videre i IKEAs globale konkurrence »Tegn et fantasidyr«, der giver fem børn på verdensplan mulighed for at få fantasi gjort til virkelighed, når IKEA forvandler deres tegninger til rigtige tøjdyr.

Kreativitet og en god portion fantasi er to afgørende faktorer i IKEAs årlige tegnekonkurrence »Tegn et fantasidyr«, der gør det muligt for fem børn verden over at få forvandlet deres fantasidyr til et blødt tøjdyr, som kan købes i IKEA. Nu er Rasmus fra Hjallerup, Frederikke fra Gistrup, Aviaja fra Vokslev og Isabella fra Aalborg alle ét skridt tættere på at få drømmen om at blive bamsedesigner opfyldt. De er nemlig blevet udvalgt som fire af Danmarks vindertegninger, der sammen med 16 vindertegninger fra de andre varehuse er sendt videre i den internationale finale om at få sat sit fantasidyr i produktion. I alt modtog IKEA 1.500 tegninger i konkurrencen fra danske IKEA FAMILY medlemmers børn.

De fire vindere fra Aalborg er bl.a. udvalgt på grund af deres helt unikke udtryk, der afspejler børnenes fantasi med sjove farver, former og detaljer.

Tegnekonkurrencen bliver afholdt som en del af IKEAs årlige kampagne »Leg er for alle«.

Aviajas tegning, der med en god portion held kan føre til produktion af et tøjdyr for IKEA.