Mads Sørensen er en ung mand fra Vokslev, som fornylig deltog i DM, Badminton, hvor han vandt bronze. Han startede med badminton som 8-årig med at spille i Bislev-Nibe Badmintonklub, men rykkede senere til ABC Aalborg som førsteårs U13 spiller. Mads har gået i en eliteklasse for sportsudøvere, og skal her efter sommerferien starte i 3G Idrætsklasse, under Team Danmark ordning.

Den 19-årige badmintonspiller fra Vokslev blev udtaget til landsholdsgruppen som anden-års u13 spiller og har været der stort set lige siden, og har derfor deltaget i diverse landsholdsamlinger. Masser af træning og kampe tager det meste af tiden:
- Jeg træner i dag 6-7 gange om ugen, og spiller meget ofte holdkampe og turne-ringer i weekenderne, og til tider i hverdagene. To gange om ugen bliver der styrketrænet, samt to gange bliver der arbejdet med kondition og udholdenhed. Hvis der ikke er kampe i weekenden, bli-ver der enten arbejdet med noget let træning eller lektier og afleveringer. Lektier og afleveringer bliver der også arbejdet med i hverdagene når tiden er der, fortæller Mads.

De fleste træninger foregår i klubben, men mandag aften samt tirsdag og torsdag mor-gen er dere herudover en Team Danmark træning. Mads har taget bronze til DM i herresingle to gange, 2. års U15 og 1. års U19.

Herresinglespiller nummer ét i Danmark!
Mads er placeret som nr. 1 i Danmark af alle ungdoms-spillere i herresingle. I klubregi spiller han på klubbens førstehold, som er placeret i 2. division. På senior ranglisten er han placeret som nummer 80.

Den 7. september starter U19 EM i Tallinn, Estland, og her er Mads Oliver Sørensen altså blevet udtaget, og skal dermed forsvare de danske farver og forsøge at opnå gode personlige resultater internationalt.