Vokseværket og Vokslev Samråd kan efter weekenden se tilbage på et særdeles succesfuldt arrangement, og Westcoast Band har utvivlsomt sikret sig endnu en stor flok begejstrede følgere.

Der er en tendens til, at succes avler succes, og den bølge har Vokseværket i Vokslev tænkt sig at ride videre på, siger formand Niels Munk efter en særdeles vellykket koncert i lørdags på det nye Kultur- og Forsamlingshus Vokseværket i den lille, men meget energiske landsby lidt uden for Nibe. Han siger videre: – Det er vores første arrangement af denne størrelse, men der er bestemt et ønske om at fortsætte med flere lignende arrangementer i samarbejde

med Vokslev Samråd og måske allerede nu lave en fast aftale årlig med Westcoast Band, hvor flere af medlemmer stammer fra netop dette område. Konceptet: One Of These Nights – Historien om The Eagles, fængslede i 2½ time de fremmødte med velklingende og letgenkendelige klassiske fra The Eagles, ligesom også fem af Westcoast Bands egne, endnu ikke udgivne, kompositioner fik stående ovationer fra et særdeles medlevende publikum. Westcoast Band fortæller med slet skjult tilfredshed, at det var svært at komme i gang med den obligatoriske oprydning efter koncerten, fordi der var så mange, der gerne ville hilse på, og ikke mindst var der stor interesse for at høre nærmere om, hvor de næste koncerter kommer til at foregå. Der var desuden en del henvendelser fra arrangører, som på stedet var interesserede i at få en aftale i stand med det populære band. Altså alt i alt et win-win resultat for både Vokseværket og Westcoast Band!