Viborg HK's trediebedste damehold var spækket med tidligere landsholdsprofiler, da de lørdag slog Nibes bedste damehold på hjemmebanen i Nibe Idræts- & KulturCenter.

HÅNDBOLD, Jyllandsserien damer

Nibe HK - Viborg HK: 20-31 (8-9)

Topscorere for Nibe: Mette Møller 5, Marlene Skipper 5, Sofie Klitgaard 3, Anne Møller 3 og Christina Olesen 3.

Som ventet blev Viborgs trediebedste damehold for stor en mundfuld for Nibe på hjemmebanen i Nibe.

I 1 halvleg fulgte Nibe godt med de første 20 minutter og var da kun bagud 9-8, men gæsterne løb fra hjemmeholdet de sidste 10 minutter af 1. halvleg.

2 halvleg var kun en kamp om at begrænse nederlaget og Nibe tabte kampen 31-20.

– Det vi kan tage med fra denne kamp er, at det var en oplevelse at spille mod Heidi Astrup, Henriette Mikkelsen, Charlotte Højfeldt og Eva Brix i målet, lyder det fra træner Rene Jensen.