St. Restrup IF spillede en god kamp mod Svenstrup, men måtte se sig slået – stik mod spil og chancer. Her er det St. Restrup IF’s Emil Holt der kæmper på sin position som venstre back.

St. Restrup IF’s Michael Thomsen var med i alle St. Restrup IF’s tre mål i 3-4 nederlaget til Svenstrup. Med to scoringer og et begået straffespark mod sig blev han fortjent kåret til »Dagens bedste spiller«.

FODBOLD – Serie 3

St. Restrup IF - Svenstrup: 3-4 (2-1)

Målscorer: 1-1: Bo Routhe Sørensen, 2-1, 3-2: Michael Thomsen

St. Restrup IF tog lørdag eftermiddag i mod gæsterne fra Svenstrup. Svenstrup havde, lige som St. Restrup IF, vundet deres førsterundekamp i turneringen.

Svenstrup indledte kampen bedst. Hjemmeholdet skulle lige bruge de første fem minutter af opgøret på at finde sig til rette i organisationen. Her efter overtog St. Restrup teten i opgøret. Både Michael Thomsen og Martin »Tyr« Pedersen havde nogle nærgående forsøg. Efter 25 minutter bragte Svenstrup sig på 0-1, stik i mod spil og chancer. Et frispark drønede gennem muren, og strøg i målet bag en sagesløs Martin Ørbæk Jensen. Efter 35 minutter blev der begået straffespark mod hjemmeholdets Michael Thomsen. Dette eksekverede Bo Routhe Sørensen sikkert til 1-1. Halvlegens slutning endte med, at en Svenstrup-spiller fik brokket sig til to gange gult kort, som blev vekslet til et rødt kort. Der med måtte Svenstrup-holdet nøjes med at være 10 mand på banen resten af opgøret. Inden dommerens halvlegsfløjt fik Michael Thomsen scoret til 2-1.

Anden halvleg startede noget nervøst. Hjemmeholdet spillede meget sidelæns, og Svenstrup-holdet stod meget langt tilbage på banen, og lurede på en omstillingsmulighed. Efter 55min blev Svenstrup-holdet tilkendt straffespark, og St. Restrup IF’s Jens Holt modtog det gule kort for forseelsen. Straffesparket scorede Svenstrup på til 2-2. Efter 65 minutter fik Michael Thomsen, heldigt, listet bolden forbi Svenstrup-målmanden til stillingen 3-2. Et mål der lignede et målmandsdrop af dimensioner. Efter scoringen havde hjemmeholdet to gode muligheder ved Mathias Ellermann og Claus Fuglsang, som kunne have lukket opgøret i hjemmeholdets favør. Efter 75 minutter fik Svenstrup-holdet atter bragt balance i målregnskabet. Da de efter endnu en dødbold, et frispark, fik sendt bolden ind i St. Restrup-målet til 3-3. Mod kampens slutning pressede hjemmeholdet på for den afgørende scoring, men i stedet gav dette en omstillingsmulighed til Svenstrup. Denne mulighed blev omsat i et mål til 3-4. Dette blev også kampens resultat. Efter en kamp, som der havde stået St. Restrup IF på gennem stort set hele kampen, men Svenstrup forvaltede deres muligheder til UG og kunne, noget ufortjent, trække sig sejrrigt ud af opgøret.