De bedste håndboldspillere fra Nibe HK fik lørdag I hjemmekampen mod Vestbjerg IF ikke den succesoplevelse, holdet havde håbet på.

Nibe HK's Rasmus Skoda bremses her af Vestbjerg-forsvaret.

HÅNDBOLD - Jyllandsserien:

Nibe HK-Vestbjerg IF 23-26

Mål for Nibe: Mads Krogh 5, Rasmus Skoda 3, Frederik Skak 3, Kasper Højgård 2, Anders Droob 2, Frederik Dahl 2, Mads Espensen 2, Andreas Brunsgård 2 og Christian Hedegård 2 mål.

– Vi var bare ikke klar til kampen; om spillerne var nervøse eller hvad, vides ikke... men vi kom skidt fra start og kom bagud 2-9, fortæller Nibe-træner Jan Frank.

– Men så vågnede nibenitterne lidt op, og de sidste 14 minutter af 1. halvleg kæmpede holdet sig frem med fight og godt forsvar og angreb på 11-11, men kommer inden pausen atter bagud med 2 mål.

Ligesom i første halvleg er hjemmeholdet hele tiden et skridt bagefter, men kommer igen på lige ved 16-16. Siden går holdet så i stå igen og kommer bagud 17-22, men igen kommer der en lille opvågning. Hjemmeholdet tager 2 mand og kommer 22-24 og har faktisk chancerne til at komme på uafgjort, men vi smider igen væk på det skammeligste og taber desværre 23-26. Dog ikke store, end at vi har revanche tilgode, for det kan vi gøre meget bedre, lyder det fra Jan Frank.

Der skal nu arbejdes hårdt i ugen til næste kamp på lørdag, hvor Nibe gerne skulle bevise for sig selv og publikum, at det var en plet der skal vaskes væk med det samme!