Julemanden hilste på de mange børn på Torvet, og der vankede godter fra kurven.

Juletræet blev tændt med hjælp fra Torvets mange børn. Her glæder borgmester Thomas Kastrup-Larsen sig sammen med Julemanden og børnene over resultatet.

Med hjælp fra et par hundrede børn, der sammen med et rekordstort publikum var mødt frem for at opleve Nibes juletræ blive tændt, gav borgmester Thomas Kastrup-Larsen fredag ved mørkets frembrud ordren til at der kom lys i træet.

Op til tændingen af juletræet havde Nibeblæsernes musiknisser underholdt med en række aj julens hyggelige melodier, og spændingen for at se træet blive tændt, vej høj.

Borgmesteren blev budt velkommen til Nibe af Nibe Handelsforenings formand Bjarne Svendsen. Thomas Kastrup-Larsen mindede om alt det gode ved julen og om, at det handler om at komme hinanden ved.

Han betegnede Nibe som en meget aktiv og hyggelig by – og det eneste mindre gode minde, han havde efter sin arbejdsuge i Nibe tidligere på måneden var, at børnene på Nibe Skole gentagne gange vandt over ham i FIFA's fodbold computerspil!

Borgmesteren opfordrede afslutningsvis til, at alle børn ville hjælpe ham med at tælle ned fra 10, for så at sætte lys på Torvets store juletræ, hvilket skete til store klapsalver.

Og inden publikum igen begav sig ud i Nibes forretninger til Black Friday, havde det frivillige beredskab stillet op med servering af julegrød samt kogt nisseøl og julesaft.

Også Nibes helt egen julemand var på Torvet, og han delte gavmildt ud af godter fra sin store kurv, og ind imellem lød det: Ho - ho - ho - glædelig jul!