I denne corona-tid er de allerfleste kendte og sædvanlige aktiviteter lukket af, eller i bedste fald reduceret.

Det får her Nibe Avis til at komme med en opfordring til at dele oplevelserne af de aktiviteter – eller nye måder at gøre tingene på – med læserne:

Har du fundet en ny måde at leve på – eller at udføre nogle af de aktiviteter, der under normale forhold har været dagligdags gøremål, så vil vi fra Nibe Avis gerne opfordre dig til at dele disse oplevelser eller erfaringer med alle de mange læsere af Nibe Avis.

Bedst vil det være at skrive en kort beskrivelse af aktiviteten eller ideen – og samtidig medsend ét eller flere billeder til Nibe Avis, på:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad går tiden med?
Hvad får du tiden til at gå med, hvis du er hjemsendt eller på anden måde er forhindret i at udføre dine normale aktiviteter?

– Får du den nødvendige motion, nu da motionscentre og motions-facilieter i det hele tager er lukket?

Måske det bliver til en vandretur i den lokale natur, eller hvis du er jæger: Går du på jagt som sædvanligt – alene og med afstand.

– Og er der nogle af dine aktiviteter, der i corona-tiden har givet erfaring til, hvordan de samme aktiviteter løses, når der atter bliver normale forhold ?

Del dine oplevelser med Nibe Avis’ øvrige læsere
På Nibe Avis’ redaktion vil vi tage dine oplevelser eller erfaringer med »kyshånd«, og vi kan bruge indslag til såvel vore trykte sider, til vor online-tjeneste på www.nibeavis.dk eller på vor facebook profil.

Send dine oplevelser eller nye måder at se aktiviteterne på, til denne mail-adresse:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.