I en tid, hvor fællesskabet sættes på prøve og nye muligheder opstår var Sønderholm Borgerforening i lørdags nyskabende. Halloween i den traditionelle forstand med udklædning, og børn, der går fra dør til dør med ordene: »Slik eller ballade« var i år byttet ud med et nyt, spændende og mere corona-venligt koncept; »Halloween bingo«.

Sønderholm Borgerforening havde i god tid inden annonceret, og indbød interesserede hustande, samt deltagere, til at deltage i »Halloween bingo« det meste af lørdagen. Konceptet var klart – køb en bingoplade med gevinstgaranti, og gå rundt i byen for at finde dine bingonumre. For det gik nemlig ud på, at gå rundt til en lang række adresser, hvor der på adressen var et nummer ophængt, som skulle noteres på bingopladen. 

Som afslutning på halloween-bingo skulle deltagerne aflevere deres plader, og fik en flot slikpose med hjem. Dagen efter var der udtrækning af præmier på de afleverede bingoplader, og via liveudsendelse på Facebook kunne deltagerne følge med, om de var én blandt mange heldige vindere på de afleverede bingoplader. Det var der rigtig mange, som var.

Læs hele artiklen i denne uges trykte udgave af Nibe Avis.

Sønderholm Borgerforening var i lørdags arrangør af »halloween bingo«. Hele 120 deltog, og omtrent 40 hustande lagde adresse til bingopladen. Her ses Selma Lange Rise ved en uhyggelig post på Vestervej i Sønderholm, hvor et spøgelse holdt adressens bingotal; nr. 8.