Torben Sallov, Nibe – tidligere Sønderholm – har gennem knap 30 år været medlem af Venstre – og i samme periode været valgt til bestyrelsen for Venstres vælgerforening i Nørholm - Sønderholm - Frejlev.

Torben Sallov har gennem de mange år beklædt samtlige poster i vælgerforeningens bestyrelse, herunder formandsposten i flere end 10 år.

Torben Sallov er fortsat uhuyre aktiv i den mere end 100 år gamle Venstre-forening, og han er stadig »den der holder stigen«, når der skal opsættes plakater til byrådsvalg, folketingsvalg og andre afstemninger, fortæller foreningens nuværende formand, Mads Sølver Pedersen.

De mange gøremål i vælgerforeningens bestyrelse gav den resterende bestyrelse anledning til at udnævne Torben Sallov til æresmedlem af Venstre, med tilhørende diplom, underskrevet af Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen og vælgerforeningens egen formand.

– Selv om Torben Sallov nu bor i Nibe, har han beholdt tilknytningen til vor lokale vælgerforening i Nørholm - Sønderholm - Frejlev, og vi er faktisk ret beærede over, at han på den måde holder kontakten og der igennem fortsat er aktiv i det politiske arbejde og deltager i alle møder, siger Mads Sølver Pedersen til Nibe Avis.