Frejlev-virksomheden S.D. Kjærsgaard og Aalborg-virksomheden KLU Materiel Nord har netop indgået aftale om levering af fire nye Case minigravere til udlejningsfirmaet i Aalborg Øst.

– KLU er ikke ukendte med Case maskinerne og har allerede flere Case maskiner i udlejningsflåden, og udvider nu med 4 stk Case CX18C. Det er den nye model der bygges på Case fabrikken i San Mauro ved Torino i Italien. På denne fabrik bygger Case gravemaskiner fra 1,8 ton til 35 ton. Case bygger gravemaskiner op til 80 ton. De nye minigravere til udlejningsfirmaet udmærker sig med en mere robust opbygning og et helt nyt design af kabine. De afløser 4 minigravere af andre mærker hos KLU, fortæller SDK-direktør Palle Kjærsgaard til Nibe Avis.

KLU har kun én adresse, til gengæld kommer vi vidt omkring, udtaler direktør Ulrik Knudsen fra KLU Materiel Nord, med adresse i Aalborg Øst. Og han fortsætter: – Vi er ikke de største, men har hele tiden fokuseret på service, service og service. Vores kunder har fulgt os i mange år, og vi løser de opgaver de stiller os, og vokser med dem og følger dem, hvor i landet de arbejder, og det har båret frugt, siger en tilfreds udlejer, der også har store forventninger til 2018. I Aalborg og Nordjylland pågår mange store projekter, også udover det nye super sygehus.