Den nordjyske maskinhandler S.D. Kjærsgaard, der bl.a forhandler Case IH i det jyske og importerer Case Construction i hele Danmark og Island, etablerer nyt Case Center i Karlslunde på Sjælland.

Det nye center skal understøtte den store interesse og de forventninger der er til bl.a. brandet Case Construction hos S.D. Kjærsgaard, der har haft importen siden 2011.

– Vi har købt et eksisterende værksted og administrationsbygninger i Karlslunde med overtagelse pr. marts 2018, og vil desuden opføre udstillings- og lagerhal, udtaler direktør Palle Kjærsgaard. – Jeg er super glad for vi nu har fundet den rigtige lokation; det er den bedste julegave jeg har givet mig selv og SDK længe, fortsætter han.

Nye kolleger
– Vort nuværende salgs- og serviceteam på Sjælland vil vokse, og vi går nu i gang med at rekruttere nye skarpe profiler til salg af maskiner og eftermarked samt servicemontører.

S.D. Kjærsgaard driver udover den kommende afdeling i Karlslunde også forretning i Kolding, Hornslet ved Aarhus, i Frejlev og Vrå i Vendsyssel.

Service og oppetid er topprioritet
– Med det nye Case Center i Karlslunde kan vi tilbyde 24/7/365 afhentning af reservedele eller levering med SDK Express, vi har naturligvis onsite service som i dag og får nu også mulighed for at udføre reparationen på Vores eget værksted i Karlslunde, lyder det fra Palle Kjærsgaard, som fortsætter: – Og skulle vi mod forventning ikke kunne levere reservedelen, så tilbyder vi kunderne en anden maskine, så jobbet kan gøres færdigt, for tid er penge, The SDK Way, slutter han.