51 tilfredse – glade – trætte og mætte seniorer er alle kommet tilbage til Frejlev  efter en fantastisk 6 dages luksustur til Bornholm. 

Nilles 4-stjernede langtursbus med Lars som chauffør og guide i en og samme person, var fra starten af helt på bølgelængde med alles indstilling til, at det skulle være en af årets store oplevelser, fortæller Knud E. Simonsen fra Sønderholm-Frejlev Seniorer, der sammen med Kastanjegårdens Bowlingklub var på tur til Bornholm.

Turen startede i strålende solskin. Alle mødte i god tid, friske veloplagte, men spændte på, hvad de næste seks dage ville byde på.

Bodil Elkjær bød på begge foreningers vegne velkommen i bussen, og ønskede alle en god tur, derefter gav hun ordet og den overordnede styring af turen til Lars, som også bød velkommen og gav en orientering om forholdsregler og muligheder på turen til Bornholm.

De næste fire dage var der stor morgenkomplet inden dagens udflugt, og de varierede hver dag mellem korte og længere ture, sejltur til Christiansø – rundkirker – stenbrud – Hammershus – Ekkodalen – Helligdomsklipperne røgerier og meget andet, men uanset hvad det var, vidste guiden utrolig meget om stederne, så vi fik en indsigt vi aldrig havde hørt før. Hver dag var vi hjemme i god tid til at slappe lidt af, og for nogle var det nødvendig, at blive behandlet for diverse skrammer og stive muskler, inden aften hvor den gode fire-retters buffet med drikkevarer startede, så der var festligt og hyggeligt samvær hver aften, beretter Knud E. Simonsen.

Da der ikke måtte tændes bål på Bornholm, blev Sankt Hans aften fejret indendørs på Hotel Allinge i restauranten. Bowlingklubbens sanghæfter blev omdelt, og Bodil Elkjær fattede mikrofonen og sang for både til midsommervisen og til »Der er et yndigt land«, meget flot og højtideligt. 

Derefter blev der sunget flere gode og festlige sange, efter forslag fra alle, og en usædvanlig god stemning bredte sig til hele restauranten, også til de øvrige gæster, som lod sig smitte af vores gode humør, og alle sang med.

Som noget ekstra var der tirsdag aften, underholdning af 4 syngepiger »Piblana«; det var et imponerende godt og populært indslag, som passede til vores stemning - alder og gode humør.

Men fire dage er ikke lang tid, og pludselig var der afgang til færgen og så samme vej tilbage, en god tur hjem, med passende stop hver anden time og afsluttende med en fin anretning på sognegården i Hedensted. Bodil Elkjær takkede alle i bussen fordi alle havde været med til at gøre turen festlig og fornøjelig, og takkede Lars for hans fine måde at guide på, så hele turen blev en stor oplevelse 

Kl. 20.00 var vi på parkeringspladsen i Frejlev, og der var tid til at vi alle kunne sige farvel og tak til hinanden, for et godt sammenhold og en fantastisk tur, slutter Knud E. Simonsen.

Aften underholdning af 4 syngepiger »Piblana«.