St. Restrup Idrætsforening og Frejlev Skole har over 2018 været i et tæt samarbejde om at skabe rammer for en spritny kantine til gavn for den lokale idrætsforening og skole. 

I lørdags markerede idrætsforeningen åbningen af kantinen, da hele forarbejdet med et fire-personers kantineudvalg og klare aftaler med foreningens afdelinger var klar til første åbningsdag. Åbningsdagen var en forrygende fejring af et tæt samarbejde mellem idrætsforeningen, skolen, de frivillige, sponsorerne og ikke mindst besøgende, som langt oversteg 100 personer. Der var kaffe og kage til alle gæsterne, så der var lidt til den søde tand. Men de besøgende fik også et billede af kantinens fremtids fokus – et sundt tilbud, hvor der er gratis frugt og vand til alle fortæller

Britta Skibsted Fagermo. Der er ligeledes et stort ønske om at samle hele byen, hvorfor der er arrangeret fire fællesspisninger frem mod årsskiftet, og det er for alle uanset om man er medlem af idrætsforeningen eller ej. 

Ved årsskiftet evalueres hele det nye forløb, men Britta Skibsted Fagermo er ganske positivt, over de mange tilkendegivelser, som allerede er kommet, og drømmer om at fællesspisningerne bliver et hit også.

Kantineudvalget består af Pia Godiksen, Nadia Løkke, Sanne Christensen og Britta Skibsted Fagermo.

Helle Juul Knudsen og Pia Dalsgaard Gadegaard glæder sig over de nye tilbud i RIF Cafeen.