Lokale fodboldtrænere fortæller om en svær sæsonstart 

Den kommende weekend ruller fodbolden for alvor atter hos de lokale hold. En lille undtagelse er, at Nibe B bedste herre i serie 1 allerede indledte sæsonen i den forgangne weekend. Der venter holdene en spændende ny sæson, hvor der efter turneringens 14 kampe, som vanligt, skal findes op- og nedrykkere i puljerne. I den forbindelse har Nibe Avis talt med førsteholdstrænerne i hhv. Nibe B samt St. Restrup IF om sæsonopstarten:

Henrik Bruun, Nibe Boldklub, serie 1
Nibe Boldklubs førsteholdstræner, Henrik Bruun, fik en fantastisk første sæson ved trænerroret i Nibe Boldklub med en oprykning til serie 1. 

Serie 1-opholdet blev forlænget med endnu en sæson, da Nibe-holdet i sidste spillerunde sikrede sig overlevelsen.

Henrik Bruun ser tilbage på en rigtig svær sæsonstart. Vejret har drillet, banerne har man kunne ønske sig bedre og spillerne har ikke været så flittige som tidligere får. Henrik er ikke sen til at fortælle, at sæsonen handler om at konsolidere sig som serie 1-hold i en svær pulje, hvor det ligner at der er to-tre stærke hold, og hvor resten er jævnbyrdige – måske ét klart bundhold; Nors.

Sæsonstarten er blevet brugt til at træne en mere boldbesiddende stil, hvilket vil flytte spillet længere frem mod modstanderens banehalvdel. Dette har holdet praktiseret gennem opstartens træningskampe. Her har Nibe-træneren kunne se, at spillerne har bygget dette lag på holdets spil – vel vidende at det ikke »bare kommer hen over natten«. 

Holdet er status quo på spillersiden. Ingen er rejst, og ingen nye er kommet til. Det sociale vægtes højt, som det altid gør i Nibe Boldklub. Det vil det også blive i den kommende sæson, slutter Nibe-træneren.

Nibe Boldklubs hold I serie 1 møderlørdag  Viborg FF på hjemmebane.

Michel Valdemar, St. Restrup IF serie 2
Michel Valdemar, St. Restrup-træner, har atter bragt St. Re- strup IF tilbage i serie 2 efter en forrygende flot serie 3-sæson. Men der er sket meget i månederne, siden oprykningen til serie 2. 

To spillere; Benjamin Ajero og Jens Holt er langtidsskadet, og en enkelt spiller er grundet jobskifte rejst udenlands. Det har sat sine tydelige spor, da mange af de spillere, andenholdsspillere, der skulle kæmpe om disse pladser endnu ikke er dukket op af vinterdvalen. Det er intet mindre end ærgerligt. For holdet står over for en svær sæson, som kun handler om ét punkt; Overlevelse i serie 2.

Trods de tunge grå skyer over holdet, så har spillerne været på en rigtig god træningslejr. Der er i opstarten blevet spillet gode træningskampe, og der er flere rigtigt gode U16-spillere i klubben, der har et godt niveau til at presse seniorspillerne til træning. Det sociale omkring klubbens seniorspillere er rigtig god, hvilket er noget der kendetegner spillernes indbyrdes gode relation. 

St. Restrup IF indleder sæsonen på lørdag udebane mod Gundersted.