Nibes træner maner til støtte for holdet i dagens hjemmekamp.

Når Nibe Håndboldklubs bedste herrehold i Jyllandsserien i dag lørdag spiller kamp mod Hjallerup IF, er det reelt en kamp om oprykning til 3. division fra næste sæson. Det er allerede nu en realitet, selv om der fortsat mangler en kamp. Nibes herrer har i den anden halvdel af vintersæsonen vist stærkt spil i begge ender af banen og har slået selv de nærmeste konkurrenter, omend knebent. Situationen kan også aflæses ganske tydeligt i tabellen, idet holdet har samlet i alt 17 points for 8 kampe, hvilket er maksimum - incl. ét optjent point fra efterårets turnering. Holdet kunne allerede efter seneste weekends kamp erklæres for puljevinder, og da otte af ti puljevindere rykker op, er Nibe med i dette fine selskab med en sejr - eller måske blot uafgjort - i dagens kamp i Nibe.

Jan Frank, der er træner for Nibes hold, maner til støtte for holdet i kampen, der begynder i Nibe Idræts- & KulturCenter kl. 16:45. Han siger til Nibe Avis: Med den støtte, vi oplevede i pokalkampen mod HC Midtjylland for nylig, vil det være fantastisk med noget lignende til oprykningskampen lørdag: Mød op og lav noget larm til støtte for hjemmeholdet, lyder den kontante opfordring fra Nibe-træneren!

Dagens modstander fra Hjallerup har også noget at spille for, idet de kæmper i Jyllandsserien for at undgå nedrykning. Holdet har 7 points for 8 kampe og ligger næstsidst i rækken.

Forud for kampen i Jyllandsserien spiller Nibe HK's bedste damehold i serie 2 kamp mod AIK Vejgaard 2. Nibes damer er sikre på endnu en sæson i serie 2, idet dagens modstander ligger sidst i rækken - helt uden points, mens Nibe har 6 points. Begge hold har spillet 8 kampe inden dagens kamp, der starter kl. 14:20.

Nibe's trup i Jyllandsserien: Forrest fra venstre: Michael Pedersen, Kasper Høygaard, Mathias Johansen, Mads Espensen, Frederik Dahl, Frederik Skak, Joachim Holm. Bagest fra venstre: Rasmus Skoda, Mads Krogh, Christian Hedegaard, Andreas Brunsgaard, Anders Droob, træner Jan Frank. Foto: Billed-Expressen.dk