Nibe Håndboldklubs bedste damehold i serie 2 spillede lørdag sæsonens sidste hjemmekamp i Nibe Idræts- & KulturCenter. Modstanderen var AIK Vejgaard, som forlængst er dømt til nedrykning, idet holdet ikke har vundet så meget som ét eneste point i vintersæsonens anden halvdel.

Trods dette standspunkt, lagde gæsterne fra Vejgaard godt fra land og tog teten fra start, og der skulle gå det meste af halvlegen, inden Nibe fik ordentligt fat i gæsterne.
Halvlegens første  to tredjedele var i øvrigt præget af overordensligt få mål og mange tekniske fejl fra begge hold. Nibe forsøgte sig gennem lange perioder af første halvleg med to mandsopdækninger af Vejgaards bedste spillere, men uden synderligt held. Imidlertid kam Nibe heller ikke til nævneværdige chancer, og de få, der var, blev misbrugt. Mod slutningen af første halvleg kom Nibe bedre med, men Vejgaard formåede at holde fast, bl.a. med en sidste øjebliks scoring til halvlegsresultatet 6-7.

I anden halvleg startede Nibe frisk ud og fik løn som fortjent. Fra pausestillingen og med at være bagud, førte Nibe an med stillinger som 10-9 og 18-10, og Nibeholdet viste stort gå-på-mod, men fortsat med en del tekniske fejl og missede chancer. Kampens resultat blev således 19-11 til Nibe, og kampens udvikling kan ses tydeligt i, at Nibe vandt anden halvleg med målcifrene 13-4.

Nibe spiller allerede mandag sæsonens sidste kamp på udebane mod Aalborg HK, der ligger på en mulig oprykningsplads.