FODBOLD – SYDBANK POKALEN

NUBI (serie 2) - St. Restrup IF: 0-5 (0-3)

Målscorer: 0-1: Nicolai Olsen, 0-2: Patrick Lindberg, 0-3: Mads Lynge Jacobsen, 0-4: Haris Dzanovic, 0-5: Anders Holt

St. Restrup IF skulle forsøge at spille sig videre i pokalturneringen; Sydbank Pokalen efter de i midtugen sendte lokalrivalerne fra Nibe Boldklubs serie 1-mandskab ud efter en spændende kamp. Her måtte de to mandskaber helt ud i straffesparkskonkurrence, før St. Restrup IF kunne trække sig ud med en 4-2 sejr, efter der stod 0-0 på måltavlen gennem kampens 120 spilminutter.

Lørdag eftermiddag besøgte St. Restrup IF modstanderne fra NUBI på deres græstæppe – også kaldet ”Knaldhartlane”.

St. Restrup IF startede som lyn og torden. Der var blot spillet 7 minutter før Patrick Lindberg kunne assistere Nicolai Olsens 0-1 mål. Minuttet efter var det så Patrick Lindberg, der var i centrum, da scorede til 0-2 på Christian Montoyas flotte assist. Efter 17 spilminutter blev kampen reelt afgjort, før den rigtigt var kommet i gang, da Mads Lynge Jacobsen flot scorede til 0-3. Trods en tidlig føring på 0-3 holdt St. Restrup IF fast i det gode spil, og havde flere gode muligheder for at score yderligere inden for kampens første halve time. Trods en klar overvægt i spil og chancer i St. Restrup IF’s favør viste måltavlen ”kun” 0-3 efter de første 45 spilminutter.

St. Restrup IF spillede sig videre i pokalturneringen, da holdet på udebane besejrede NUBI med hele 0-5. I billedet er det St. Restrup IF’s Andreas Horskær i en duel.

St. Restrup-træner Michel Valdemar brugte pausen til at skifte ud i den brede spillertrup, og sendte flere af klubbens helt unge talenter på banen.

St. Restrup IF lagde fornuftigt fra land i anden halvlegs indledning, men som denne skred frem slækkede St. Restrup IF på koncentrationen. Med 0-3 i ryggen gik der ”samba-bold” i den, hvor der blev forsøgt på den svære målgivende aflevering frem for det kloge sammenspil. Omvendt havde NUBI ikke alverden at byde på, og således havde St. Restrup-målmand Jens Holt en meget stille dag på kontoret. Mod kampens slutning satte St. Restrup IF de afgørende stik ind. Først var det Haris Dzanovic, der efter 88 minutter scorede til 0-4. I overtiden scorede Anders Holt til slutresultatet; 0-5.

Lodtrækningen til næste runde af Sydbank Pokalen faldt således ud, at St. Restrup IF er oversidder. Således kan St. Restrup IF trække et Danmarksseriehold i sidste spilrunde inden sommerferien, der afvikles lørdag.