St. Restrup IF – Nibe B: 4-2 efter straffesparkskonkurrence (0-0)
 
Nibes bedste herrehold, der i det daglige spiller i serie 1, gæstede tirsdag aften St. Restrup IF’s ditto, som spiller i serie 2 i pokalturneringen; Sydbank Pokalen 2020/2021.

Det var et solbeskinnet Frejlev Stadion, som lagde græstæppe til et vaskeægte lokalopgør, hvor vinderen ikke ”bare” går en runde videre i pokalturneringen, men også har ”håneretten” over lokalrivalerne.
Kampen startede meget jævnbyrdigt. Det var to hold, der lige skulle finde hinanden, efter mange måneders kamppause grundet Covid-19. Men der var ingen tvivl om, at det var to hold, som begge gik efter sejren. Samtidig var det to velorganiserede hold, der stod over for hinanden, og således var der ikke store chancer til, hverken det ene eller andet mandskab i kampens første halve time. St. Restrup IF’s Patrick Lindberg var inden pausen tæt på med et nærgående forsøg, men 0-0 stod der efter de første 45 minutter.
Kampens anden halvleg var med St. Restrup IF med et lille spilovertag. Det synes som om, at hjemmeholdet var i bedre kondition end nibenitterne. Igen var det hjemmeholdets Patrick Lindberg, der voldte de grønblusede problemer, men skarpheden manglede i den afgørende situation. Omvendt lurede Nibe Boldklub hele tiden på omstillinger, hvor de via dygtigt spil, og hurtige kombinationer, ikke var ufarlige. Situationen var dog, at der efter 90 spilminutter stod 0-0.
Dermed skulle der forlænget spilletid til for at finde en vinder – 2 x 15 minutter. Gennem den forlænget spilletid blev der gået til stået, og det var tydeligt, at den sidste energi var ved at oprinde hos flere afspillerne. Men ingen mål!
Dermed skulle der straffesparkskonkurrence til for at finde en vinder. Nibes Mathias Johansen scorede til 0-1, mens St. Restrups Mads Lynge Jacobsen udlignede til 1-1. Nibes Jonas Koldkjær brændte sit forsøg. Lasse Møldrup scorede for St. Restrup IF til 2-1. Nibes Gabriel Rask Martinez udlignede til 2-2. St. Restrup IF’s Andreas Horskær scorede til 3-2 mens Nibes Gustav Sløk Jensen misbrugte sin mulighed. Dermed kunne Nicolai Olsen afgøre kampen for St. Restrup IF – og det gjorde han med sin afgørende straffesparksscoring til slutresultatet; 4-2.
I næste runde af Sydbank Pokalturneringen gæster St. Restrup IF banerne hos NUBI.