FODBOLD – SYDBANK POKALEN

St. Restrup IF (serie 2) – Sulsted (serie 1): 4-1 (1-1)

Målscorer: 1-0: Selvmål, 2-1: Christian Montoya, 3-1: Andreas Horskjær, 4-1: Lasse Møldrup

St. Restrup IF kunne med en sejr i lørdagens pokalkamp mod serie 1-holdet fra Sulsted tangere en gammel klubrekord. En rekord, der blev sat tilbage i 1997, hvor St. Restrup IF’s daværende serie 1-hold spillede sig frem til første runde af pokalturneringen i DBU-regi. Her blev holdet slået af Randers Freja, som befandt sig i 2. division, med cifrene 2-3.

St. Restrup IF og Sulsted åbnede kampen godt. Det var tydeligt, at det var to hold, som var kommet for at spille flot fodbold. Efter 12 minutters spil faldt kampens første scoring, da Christian Montoya headede et indlæg på tværs i det lille målfelt, og en Sulsted-spiller sparkede bolden i eget net til 1-0. Efter scoringen overtog Sulsted initiativet i kampen. De stod højt i deres boldpres, og levnede kun hjemmeholdet få chancer for at spille sig ud af dette. Efter 23 minutters spil kom den udlignende 1-1 scoring, da Sulsted efter et veludført hjørnespark kunne score. Mod halvlegens slutning var hjemmeholdets Patrick Lindberg tæt på at bringe hjemmeholdet på 2-1, men han måtte se sin afslutning tage den ene målstolpe. 1-1 var derfor resultatet ved pausen.

Anden halvleg var knapt begyndt, da St. Restrup IF’s Andreas Horskjær pillede bolden fra en Sulsted-forsvarer og smukt serverede bolden til en fremadstormende Christian Montoya, som sikkert scorede til 2-1. Efter 55 minutters spil i opgøret faldt kampens eneste gule kort. Dette tilfaldt en Sulsted-spiller, der derfor måtte udvises de efterfølgende 10 spilminutter. I overtalsperioden overtog hjemmeholdet klart teten i opgøret. Efter 60 minutter kunne hjemmeholdets Andreas Horskjær, krone en god første time, med et smukt langskudsmål til 3-1. Denne scoring tog gnisten fra Sulsted IF, og reelt var kampen afgjort med denne scoring. St. Restrup IF fortsatte det gode spil, hvor især Haris Dzanovic voldte Sulsted-forsvaret store kvaler. Det var også ham, der assistererede Andreas Horskjærs afslutning, der tog målstolpen, men også Lasse Møldrup, som med et tørt hug, fra kanten af feltet, kunne score, kampens sidste scoring, til slutresultatet; 4-1.

Med en 4-1 sejr i bagagen har St. Restrup-holdet anno 2020 tangeret klubrekorden i pokalturneringen fra 1997. Nu er spørgsmålet bare om det unge mandskab kan overgå denne bedrift med en sejr i næste runde af pokalturneringen, hvor klubberne fra 2. division træder ind i turneringen. Der er lodtrækning til denne runde, som spilles i august måned, senere.