Hvordan håndterer forældre og unge sammen et misbrug hos den unge?

– Dette spørgsmål sætter Lions Club Nibe og Lions Club Guldgåsen i Nibe fokus på ved en invitation til lokalområdets skolesøgende børn i 6., 7., 8. og 9. klasse samt deres forældre.

Familien Mygind har selv prøvet det, og nu fortæller de historien om sønnen Julius’ problemer med stofmisbrug.

Torsdag aften fortæller skuespiller Peter Mygind og sønnen Julius deres personlige historie, hvor de hudløst ærligt fortæller om det misbrug, Julius i årevis skjulte for forældrene og omverdenen. Hvordan de håndterede misbruget, og fandt vejen ud af det igen.

Arrangementet er et lokalt led i markeringen af Lions-bevægelsens 100 års dag, som i Nibe fejres næste weekend med et arrangement i Nibe by og Lions’ årlige distriktsmøde, som afholdes i Lundbæk.

– Arrangementet med foredrag af Julius og Peter Mygind er i sig selv en donation fra Lions Clubberme til de lokale skolers elever og deres forældre. Eleverne kommer gratis ind, mens forældre betaler en symbolsk entré, som igen kommer Lions bevægelsens humanitære formål til gode, fortæller Susanne Jensen fra Lions Club Guldgåsen og Michael Lund fra Lions Club Nibe.