Lions gør verden mindre.
Gennem Lions Club Nibe har Nibe igen i år dannet rammen for et ungt menneske fra den store verden. 
Denne gang for mexicanske Lizbeth Guardado fra Zacatecas midt i den nordlige del af Mexico, hvor hun via flid og ihærdighed har fået et legat til at studere jura og økonomi og altså nu også en tur til Danmark.

– Her i Nibe får hun indsigt i vores dagligdag ved at bo privat hos familier der åbner deres hus for en fremmed og som til gengæld får en oplevelse, og måske venskab, for livet. Lizbeth har her på første uge formået at binde adskillige venskaber med sit dejlige åbne og humoristiske væsen, og flere vil komme til for hun hopper først videre til den internationale camp den 22. juli, fortæller Peter Mathiasen, som er blandt de lokale for hende.

Try Efterskole danner i år base for de 35 unge fra hele verden som har boet hos familier i den nordlige del af Jylland og som samles i Try i to uger for her at knytte endnu flere kontakter og venskaber rundt i verden samtidig med de også kommer rundt og oplever en del Nordjylland.

– Lizbeth elsker vores natur og vores i hendes øjne lange lyse aftener. Dog har hun ikke noget imod et par grader mere om dagen. En anden ting var at hun havde aldrig rørt en kat, men det er klaret for vi har fire killinger på otte uger i huset, siger Peter Mathiasen til Nibe Avis.

Danmark er jo som bekendt et rigtig eventyr land så naturligvis var Lizbeth også (som det ses på billedet fra Vokslev mølle) på jagt efter en rigtig prins da hun opdagede de mange små frøer ved Binderup Å i Vokslev; her var det svært at få hende med videre fra, tænk at man kan bo så dejligt et sted, slutter Peter Mathiasen.