SuperBrugsen i Nibe havde her i vinterferien indbudt børnene til at slå katten af tønden – og selv om det er godt en uge efter den egentlige højtid, så mødte der mange børn, som var både oplagte til at slå til tønden, og de var festligt udklædte, siger en tilfreds uddeler Emil Bak, der til arrangementet fik hjælp fra Vibeke Sten.

Børnene blev delt i to alderklasser – hhv. »de små« og »de store«, og så gik de ellers i gang med at slå til tønderne, som til lejligheden var fyldt med alverdens godter – slik, mandariner og rosiner m.v.

Det blev så Jens-Emil Borup Winther på 5 år, der slog den første tønde ned – og han måtte så dele tøndens indhold med sine holdkammerater.

Jens-Emil Borup Winther får her sit bevis på udnævnelsen til kattekonge.

Kort efter slog Anna Møller til tønden, så indholdet også her faldt ud, og holdkammeraterne delte.

Anna Møller slår her til tønden, så indholdet ryger ud og tønden ryger ned.

Efterfølgende blev de to kåret som hhv. kattekonge og kattedronning – og de fik følgeskab af de bedst udklædte børn - hhv. Mikkel Larsen som BI – og Bjørn Viola Skipper som LØVE.

I dagens anledning blev der fra SuperBrugsen kvitteret for deltagelsen med en gang fastelavnsboller til børn og voksne.

Dagens vindere, sammen med uddeler i Super Brugsen Nibe Emil Bak. Fra venstre: Anna Møller (prinsesse), Mikkel Larsen (bi), Viola Skipper (løve) og Jens-Emil Borup Winther (Spiderman).