Fast-Forward er en driftig handelsvirksomhed indenfor profilbeklædning samt reklame- og gaveartikler - men hvor mange i Nibe er klar over, at denne lille niche-virksomhed har hjemsted i Nibe centrum?

Det vil sikkert overraske de fleste at i baggården på St. Tranegade 17 i Nibes gamle bydel eksisterer der kontor, showroom og trykkeri for »Fast-Forward«, som blandt andet arbejder med profilbeklædning primært til samarbejdspartnere i Nordjylland.

- Vi kan hjælpe dig med at skabe synlighed på stort set alle produkter lige fra USB-sticks og kaffekopper til firmatøj med påtryk af eget logo. Uanset om det er træningstøj med eget logo, tryk på sportstøj eller firmatøj, så er vi klar til at levere en sublim service, fortæller virksomhedens stifter og indehaver Morten Kanstrup. 

Bredt udvalg af firma- og reklamegaver
- Fast-Forward hjælper dig med at give en firma- eller reklamegave, som dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil blive glad for, fortæller Morten Kanstrup. - Vi har et bredt udvalg af firma- og reklamegaver, så vi kan hjælpe med din virksomheds synlighed både på firmatøj, gaveartikler og hvor du ellers kunne tænke dig at opnå eksponering. Vi har stærke samarbejdspartnere inden for skjorter, arbejdstøj, sportstøj og gaveartikler – for blot at nævne nogle, og vi sørger for at trykke din virksomheds logo og kommunikative budskab ud, ligesom du har mulighed for flot broderi på for eksempel jakker og andet overtøj, fortæller Morten Kanstrup.

Morten sælger, producerer og leverer!
Dermed er han også både den udfarende kraft (sælger / laver aftaler), og den som efterfølgende må hjem i værkstedet for at planlægge og gennemføre produktionen af de indkomne ordrer. Senest har han fået en god tre-årig spillertøj-aftale med Aalborg KFUM håndbold.

Fast-Forward har eksisteret siden 2012, hvor virksomheden fik sin spæde opstart i Aalborg, men sammen med kæresten Henriette og deres tilsammen fire børn flyttede de til Nibe, hvor Fast-Forward først virkede i næsten fire år fra erhvervscentret Skalhuse, og dernæst St. Tranegade, hvor virksomheden har haft sit virke siden 1. juli 2017. 

Der har hidtil mest været tale om en online-virksomhed med afsæt i hjemmesiden, hvor mange af virksomhedens produkter og referencer bliver præsenteret, men Morten har en ambition om at virksomheden gerne må udvikle sig til at blive mere »åben« for interesserede virksomheder og privatpersoner. 

Tilbyder tryk på 8000 reklameartikler!
Fast-Forward har et relativt stort udvalg i reklame- og gaveartikler, - ialt cirka 8000 forskellige produkter, som han rekvirerer via et bredt udvalg af underleverandører indenfor beklædningsindustrien og reklameartikelbranchen. For eksempel samarbejder firmaet med New Wave Profile, som er Danmarks største profilkæde.

Et af de største mærker er Craft sportstøj - men der kommer hele tiden nye leverandører til - således har Morten Kanstrup netop fået forhandlingen på Eterna skjorter.

»Butikken« er åben for alle interesserede  
Den 42-årige driftige forretningsmand har allerede et eksistensgrundlag på cirka 300 faste kunder, men han drømmer om at mange flere her fra lokal-området får øje på hans virksomhed og de produkter han udbyder. 

Derfor har han fremover åbent showroom hver lørdag, og her kan man besigtige et repræsentativt udvalg af de reklameartikler som Fast-Forward tilbyder og ved selvsyn opleve hvordan fremstilling af reklameartikler med tryk foregår. 

Når der lørdag holdes åbent showroom vil der også være salg af kollektionsprøver og andre gode tilbud. Derudover er døren altid åben på hverdage og den første lørdag i hver måned - for hvem der måtte været blevet nysgerrige, og gerne vil se, hvad der gemmer sig bag denne spændende virksomhed i Nibe ...