Den nye restaurant på Nibe Lystbådehavn slog onsdag dørene op for første gang. Det skete ved en reception, som samtidig markerede åbningen af den nye virksomhed.

Omkring 200 gæster lagde således vejen forbi ved receptionen, som blev indledt med en kort tale af Johnny Obitsø Bach, som på vegne af team'et bag Restaurant Sejlet bød velkommen. Johnny Obitsø Bach lagde ikke skjul på, at hele team'et glæder sig voldsomt til at byde gæsterne velkommen og til at servicere publikum. Og de første arrangementer er allerede i ordrebogen, ligesom restauranten tilbyder sig med à la carte. Tilsvarende kunne han samtidig oplyse, at alle omkring restauranten den seneste tid har lagt hjerte, sjæl og masser af timer i forberedelserne til den store dag.

I restauranten blev publikum så budt på prøver fra restaurantens gastronomiske verden – denne dag i form af en flotte og velsmagende tapas retter.

De første gæster venter spændt på selve åbningen af Restaurant »Sejlet«, som blev en realitet ved åbnings-receptionen onsdag.