Lions Club Guldgåsen i Nibe lancerede fredag ved Stejlepladsens Fredagscafé sit nyeste tiltag til støtte for et lokalt initiativ: Støtte til Kino Nibe, hvor overskuddet fuldt ud anvendes til et nyt køkken.

Under fredagens arrangement på Stejlepladsen blev ”Guldhæftet” lanceret for et større og positivt publikum. Trine Fage Krogh fortalte på Lions Club Guldgåsens vegne om ideen bag hæftet, hvor der fra en række Nibe-forretninger ydes store rabatter ved aflevering af en rabatkupon fraGuldhæftet.

Alle Nibes 2250 herrer i boksershorts
Under gennemgangen af de mange gode tilbud, hæftede Trine sig ved en lille statistisk kuriositet: »Med 1.000 hæfter, hvor Tøjhuset for hver bon udleverer 2 par boksershorts, er Guldgæssene reelt i stand til at klæde den relevante mandlige del af Nibes befolkning, på ca. 2.250 herrer, i boksershorts«.  Lad tankerne flyve… – lød det ved præserntationen.

Straks ved frigivelsen, var der run på salgsbordet og efterfølgende var der rundt ved bordene stor anerkendelse af aktiviteten og af hæftet. Flere skulle lige op og købe et mere…!

Hos pigerne var de naturligvis glade for den positive modtagelse. Nu starter salget rundt i byen. Hæftet kan købes hos hvert medlem af Lions Club Guldgåsen og yderligere hos en række Nibe-forretninger.

Salgsperioden løber indtil 31. maj, med mindre Guldhæftet er udsolgt forinden.

Umiddelbart efter frigivelsen af Guldhæftet til salg, var der run på salgsbordet.