Den velkendte lokale turistbrochure »Nibe Guide« er netop udsendt i en ny og ajourført udgave, som er næsten fordoblet i sidetal.

Turister, der besøger Nibe området og Aalborg Fjordland informerer sig i høj grad på »Nettet«, og det kan de fortsat også gøre, hvad angår Nibe og den omegn, som byder på mange interessante besøgsmål.

Nibe Guiden udgives fortsat i et samarbejde mellem Nibe Turistforening og Nibe Avis, og her har Nibe Turistforenings nyvalgte formand, tourguide Willy Kær lagt ekstra mange kræfter i forarbejdet til årets udgave.

Igen i år byder Nibes »World Ambassador« Ole Henriksen velkommen med et »I Love Nibe«, og også Aalborg Fjordland, som er oplandet vest for Aalborg, introduceres.

En lang række annoncører, pimært inden for turisterhvervet, får bragt sine budskaber og bidrager samtidig til det økonomiske fundment, som gør, at Nibe Guiden kan udleveres gratis i trykt form til områdets gæster.

En lang række besøgsmål og cykelruter er beskrevet, ligesom der er aktivitetsliste over de vigtigste events i Nibe samt oversigt over sommerens guidede ture til fods og pr. bus.

Som nævnt, kan turister også finde Nibe Guiden i elektronisk form, bl.a. på portalerne nibe.dk, og på visitaalborgfjordland.dk