Michael Vesterskov giver nyt liv til den danske sangskat.

Michael Vesterskov har øre for andre fortællinger i de danske sange end dem, som vi troede, at vi kendte.

De fleste af os kender den danske sangtradition som et fast indslag til familiefødselsdage og fester, på kroer og i forsamlingshuse. Den danske sanger og sangskriver Michael Vesterskov er opfostret på de kendte fest- og dansesange, men har et særligt øre for andre undertoner end dem, vi sædvanligvis hører først.

Michael Vesterskov har ændret lidt i melodi og takt i den gamle danske festsang »Solskin ombord«, så det mere frække er nedtonet til fordel fra den poetiske fortælling.

Der er en uskyld og naivitet over de gamle danske evergreens, som Michael siger. Og i en tid, hvor verden er i brand, giver det ro at arbejde med de sange og finde tilbage til det egentlige.

I efteråret 2017 udsendte Michael Vesterskov Når lygterne tændes, som en opfølger til albummet Bagateller. Sangen kom i rotation på DR P5 .

Michael Vesterskov og Fars Sange spiller rundt i landet til efteråret med et stærkt hold af musikere, som består af: Samuel Hällkvist, guitar, Kaspar Lindhardt, bas og Michala Østergaard-Nielsen, trommer.

Michael Vesterskov har en lang karriere på den danske musikscene bag sig med hele 18 album-udgivelser, en række singler og ep’er og tre bøger, og er flittigt spillet på DR P4 og DR P5. Udgav senest ep’en Outtakes i januar og bogen Duemanden og andre fortællinger i april.

Du kan lytte til den nye sang HER