Sanger, komponist og sangskriver Michael Vesterskovs 60 års fødselsdag falder sammen med 25-året for hans første soloudgivelse, og i den anledning vender han blikket mod livets uventede krumspring og de lysninger, der også åbenbarer sig. Han er aktuel med to nye singler og koncertforedraget Lykkestrejfer.

Livet snor sig ikke altid, som vi går og planlægger det. Lykken er kort, og måske mere glimtvis, end man går og håber på. Hvad skal man gøre af sig selv midt i tidens rivende strøm, og hvordan finder vi fast grund i foranderlig verden? Det er den slags spørgsmål, der kendetegner Michael Vesterskovs musikalske univers. Han er en af dansk sangskrivnings søgende sjæle, og stiller sig aldrig tilfreds med de nemme svar på de store spørgsmål.

26. maj fylder Michael Vesterskov 60 år, og det marker samtidig 25-års jubilæet for hans første soloudgivelse. Som en kunstner, der altid udfordrer sig selv, har disse milepæle sat gang i en masse tanker om tiden, der er gået: hvor blev den af, og var den godt brugt? Og ikke mindst om fremtiden: hvordan skal livet leves fremover? I denne tankestrøm kom ordene ’lykke’ og ’strejf’ ham i hu, og det gav afsæt til de nye sange Lykkestrejfer og Måske. 

Sammen med de to sange er Michael Vesterskov aktuel med et nyt koncertforedrag med titlen Lykkestrejfer, som lægger sig i forlængelse af den tidligere koncertforedragsrække Hjertets Vagabond.

Michael Vesterskov voksede op i omkring Nibe, og har de seneste mange år boet på Sjælland.