Fredag står handelen i en lang række lokale forretninger i Black Friday’s tegn.

Samtidig starter Nibe Handelsforenings årlige julekonkurrence, hvor det drejer sig om at opnå stempler fra de medvirkende 30 Nibe-forretninger.

Der er så i løbet af december mulighed for at vinde gavekort fra hver af de 30 butikker – eller hovedgevinsten på 5000 kr. i gavekort til Nibes butikker.

Det er en tradition, som på fredag igen spreder hygge og intens stemning med henblik på at vinde én eller flere af de udsatte gavekort.

Nibe Handelsforenings årlige julekonkurrence har gennem en årrække været et attraktivt samlingspunkt, og i år er ingen undtagelse:

– Vi har i år deltagelse fra ikke færre end 30 lokale forretninger, som hver har doneret et gavekort på 500 kr. De samme forretninger udsteder så et stempel til det lille stempelhæfte ved køb af varer. For hvert køb for en værdi på 200 kr. får man et stempel i hæftet – og når hæftet er fyldt, er det så samtidig tid at starte samling af stempler i et nyt hæfte, forklarer Torben Poulsen fra arbejdsgruppen.

Hver fredag gennem december – med start 30. november – udtrækkes 3 gavekort, som straks offentliggøres på facebook og nibeavis.dk – og søndag den 16. december udtrækkes så hovedpræmien på gavekort til værdi af 5000 kr. ved et stort julearrangement på Torvet.

Gennem december arrangeres der endvidere film for børn i Kino Nibe, og forretningerne julehygger om kunderne.

Det lille stempel-hæfte udleveres fra fredag i 30 af Nibes butikker.