Med en temperatur i Nibe Havnebad på 5,5 grader Celsius, var det kun næsten det rette element, som omkring 30 medlemmer af Nibe Vinterbadeklub dyppede sig i – enkelte med en kort svømmetur – da de mandag formiddag var samlet til Nytårskur. Rigtige vinterbadere ser gerne vandets temperatur ligge omkring de nul grader.

Forud var for nogle gået en motions-tur hos LOOP Fitness i Nibe, hvorefter deltagerne samledes omkring havnebadet. Enkelte medlemmer af Nibe Fjordbadeklub havde deres premiere i det våde og kolde element, men de tog det med højt humør - og et ekstra »dyp« blev det også til for de fleste.

Klubbens bestyrelse trakterede efter badeturen med et lille glas og et stykke kransekage, alt imens man mindedes gode stunder i året, der nu svinder. Næste år ser medlemmerne af Nibe Vinterbadeklub frem til, at der står et nybygget klubhus med bl.a. opholdsstue og sauna - og adgang til det fritstrømmende vand uden for havnebassinerne. På den måde var mandagens badetur også historisk, idet det formentlig var sidste gang under denne form, på dette sted.

I dagens anledning var der endvidere indlejet en mobil sauna, som mange af de badende tog en tur i.