Forrige fredag var der »Fed Fredag« i Nibehallerne. Der var mødt knap 200 forventningsfulde unge mennesker op til en aften med fællesspisning, diskotek og en masse forskellige aktiviteter, som gav sved på panden og udfordrede de unge på forskellige områder. 

Det er 10. gang, arrangementet blev afviklet og de omkring 200 unge mennesker hyggede sig gennem seks timer med diskotek, rodeotyr, oppustelig fodboldbane, kørende æsler, de slog søm i og dansede til tidens toner.

Andrea Skøtt Thomsen, fra Frejlev, satte rekorden på rodeotyren og kunne holde fast i imponerende 34 sekunder. Med i billetten var aftensmad, sodavand og frugt. Trods det, at deltagerne kommer fra forskellige byer, og derfor ikke kender hinanden, forløb aftenen på bedste vis uden konflikter og der var igennem hele aftenen en fantastisk god stemning på tværs af ungdomsklubbernes medlemmer.

Arrangementet afholdes af Ung Aalborg - og er et samarbejde mellem Ungdomsklubberne i Nibe, Sønderholm, Farstrup, Skørbøk-Ejdrup og Frejlev. Næste »Fed Fredags arrangement« er fredag d. 2. oktober 2020.

De unge var inden diskoteket samlet i selve hallen.