300 spilleglade bingospillere var søndag samlet i Nibe Idræts- & KulturCenter til det årligt tilbagevendende Lions Bingospil, som hvert år har et godtgørende lokalt fomål at yde økonomisk støtte til. I år kunne Lions konstatere et overskud, der foreløbigt er opgjort til 38.000 kr. Beløbet tilgår et arrangement om misbrug, hvor Niels Roos (»Niarn«) til marts eller april næste år kommer til Nibe for at fortælle om sin tid i misbrug. Målgruppen er her først og fremmest den lokale ungdom og deres forældre, fortæller Peter Gørlitz fra Lions Club Nibe.

Selve bingospillet søndag blev i øvrigt en stor succes. – Dog var der en smule færre deltagere end tidligere, og det tilskriver vi, at dagen faldt sammen med Mortens Aften – det var en kalkuleret risiko, som vi måtte tage rent praktisk, men det sker ikke næste år, når bingo-dagen bliver 8. november, supplerer Peter Gørlitz.

Bingoet varede i 2½ time og det hele blev afviklet i en hyggelig atmosfære. Det er første gang vi kunne spille om så mange store gaver fra vores sponsorer. – Og vi talte med et par fra Frederikshavn. De udtalte at det var det bedste Bingospil i hele Nordjylland og at de agtede at komme næste år, fortæller Peter Gørlitz.

Sponsorerne bidrog med  230 gaver samt 20.000 kr. i gavekort. Hele arrangementet giver et overskud på i omegnen af 38.000,-, og vi agter at bruge hele beløbet på arrangementet med Niels Ross (Niarn), samt et par hemmeligheder. 

Det årlige bingospil kan kun afvikles med opbakning fra de lokale forretningsdrivende og et fantastisk publikum, hvilket vi fra Lions Club Nibe er meget taknemmelige for, slutter Peter Gørlitz.

Stemning fra Nibe Idræts- & KulturCenter under dette års Lions Bingo:

wLions-Bingo-20190103hallenTRYK2
wLions-Bingo-20190107
wLions-Bingo-20190117vindereTRYK1