Der kommer i år ekstra pynt på Nibes store juletræ på Torvet. Og det sker i forlængelse af en auktion, som fredag blev afholdt over tre flasker jubilæums-øl fra Nibe Bryghus. Tre modige herrer bød hver  600 kroner eller mere for en flaske med indhold af »Bryg nummer 1000 fra Nibe Bryghus«, en særlig Porter-øl, med navnet »Kompas«. Auktionen fik et festligt forløb, og med live-bud fra England, om man skulle tro auktionarius.

En smule uvant med situationen var Tage Pedersen blevet udnævnt til auktionarius, men efter at have sat nogle meget enkle regler med bud på +10 kroner pr. bud, gik auktionen i gang. Omkring et dusin bud kom der til den første auktion, som indbragte samlet 600 kroner for de to liter »Kompas«, som er navnet på den porter-øl, som samtidig er bryg nummer 1000 fra Nibe Bryghus.

Køberen blev Lars Kirk Larsen – efter ret hård konkurrence blandt flere af fredagscafeen gæster og et u-navngivent bud fra England, som auktionarius angiveligt havde telefonisk kontakt til.

Lars Kirk Larsen fik med et bud på 600 kroner den første flaske jubilæums-øl.

Den næste auktion lod ikke meget tilbage at ønske fra den første, men efter heftigt opbud fra Bjørn Drejer, fik denne givet det endelige bud på 660 kroner. Også her var der konkurrerende bud »fra England«.

Bjørn Drejer var aktiv allerede i første hudrunde, men fik sin flaske øl i anden runde med et bud på 660 kr.

Sidste budrunde gav også en anden af aftenens bydende mulighed for at få sin berømte flaske øl med hjem. Så auktionen sluttede lød sidste bud på 630 kroner fra Thorbjørn Mortensen.

De samlede 1900 kroner er via Nibe Handelsforening gået til de lokale børnehavers dækning af materialer til pyntning af Nibes juletræ på Torvet.

I forbindelse med auktionen og fejring af »bryg nummer 1000« fra Nibe Bryghus, havde redaktør Jacob Søndergaard medbragt en flaske med Nibe Bryghus’ »bryg nummer 1«, som belejligt blev overdraget til ejeren af Nibe Bryghus, Verner Bonde.