DcH Nibes hundefører Hanne Sten Hansen og Troja indtog 3. pladsen ved Eliteturneringens sidste runde.

Hundefører og bestyrelsesmedlem i DcH Nibe Hanne Sten Hansen fortæller:

– Eliteturneringens 5. og sidste runde blev afholdt af Haslev DcH. Et rigtig fint arrangement, hvor der var lagt et kæmpe stykke arbejde i af mange hjælpere, lige fra køkken, sporlæggere, dommer til konkurrenceledere. Gode arealer og en tidsplan, der kom til at holde hele dagen igennem. 

Det blæste »en halv pelikan«, da vi kom til sporarealerne, nyslået med stub. Når sporarealerne bliver svære, og andre hunde ”står af”, slår Troja til og det betød, at hun på dagen indkasserede 3. pladsen med 361 point. Sluttede samlet som nr. 10 (gennemsnittet af årets konkurrencer)

Der er i løbet af året uddelt 15 pokaler i alt, disse er fordelt på 9 hundeførere/hunde og Troja har taget de 2. Så det blev en værdig afslutning på konkurrencelivet indenfor DcH lydig for 10-årige Troja. Nu kommer hun til at koncentrere sig om sporprøver.  Derudover forbliver hun i Eftersøgningstjenestens korps og tager selvfølgelig stadig ud og hjælper, hvis nogen taber noget. 

Men det er ikke kun lydighedshundene, der er ude i konkurrencelivet. Ane Sigrid Justesen og Nola har været ude og prøve kræfter i Agility konkurrence i DCH Dronninglund. De løb agility kl. 1 og spring kl. 1 og kom super igennem banerne. Nola var i hopla og det var Ane også. Desværre blev de disket i begge løb. Anes mål var at gennemføre banerne med god fart og at Nola tog slalomspindene korrekt. Det lykkedes i agilitybanen på deres andet løb, så selv om det ikke blev til en podieplads, gik de derfra med succes på deres mål.