På sidste uges generalforsamling i fjordbadeklubben »De Friske Sild« kunne formanden Vibeke Borregaard i sin beretning se tilbage på en mærkelig sæson, der trods alt havde budt på store gennembrud. Hun sagde bl.a.:

I denne sæson lykkedes det endeligt at få en bro etableret, og taget op igen...men nu står den der. Så nu har vi med vores sauna og bro  -  alle ingredienser til at få et klubliv startet omkring nogle herlige sauna- og badeoplevelser her på Nibe havn. Det er klart at Corona også har spillet vores klub et pus og besværliggjort arbejdet i både bestyrelsen og foreningslivet. Men lad os lige dykke ned i hvad der er sket i den forgangne periode siden sidste generalforsamling.

Saunanen stod klar. Men på grund af corona og fare for smittespredning kunne vi ikke starte sæsonen og tilladelserne til broen var ikke på plads - det kom de den 15. december og vi kunne så i bestyrelsen endeligt rykke det sidste stykke med konfirmering af pris på bro og endelig udformning. Brobyggeren meddelte at broen var klar til vores besigtigelse i uge 3 (dog ikke benene). Vi havde i bestyrelsen nok forventet at broen først kom i til april - men brobyggeren meddelte at broen var klar, så broen blev sat i 28. januar  - desværre med de lidt for korte ben samt direkte ned til en isvinter.  Så man kan sige den blev testet fra day one. De korte ben gjorde at den desværre efter knap 14 dage måtte op igen. Det var skønt at se så mange der benyttede den i den periode trods klubben ikke var åben og den var helt klart et udflugsmål for mange i de dage og fra dag 1 steg vores medlemsantal (fra 34 og til nu 80).