Butik Blossom i Nibe og indehaver Trine Kær er en person og virksomhed, der inspirerer og gør en stor forskel for andre, og derfor bliver virksomheden fejret i forbindelse med Danske Banks 150-års jubilæum.

Trine har gennem tiden har markeret sig stort i lokalomraådet og beskæftiger 5-6 fuldtidsansatte – og i perioder en pæn del af unge studerende m.m. fra lokalområdet. Og nu bliver hun og Butik Blossom fejret af banken for sin indsats.

Trine Kær etablerede i 2012 ud fra et ønske om at være selvstændig, tøjforretning i Nibe. Med stor hjælp fra ægtefælle, i øvrigt fuldtids chefpilot ved Great Dane Airlines, så er forretningen vokset til en kombination af fysisk butik og webbutik. Webbutikken er efterfølgende blevet den største del af forretningen og i 2019 er denne flyttet til nyopførte lejede lokaler i erhvervsområde i Nibe. 

Teknisk og digitalt set, så er Butik Blossom helt fremme og de udnytter enhver form for mulighed her, bl.a. de sociale medier eks. facebook., Instagram, digital kundeklub osv., samtidig med, at de ønsker at bevare den lokale profil med fysisk butik i byen. Der laves ofte events og arrangementer lokalt.

Butik Blossom har bl.a. modtaget Nibe Erhvervsråds initiativpris.

Rådgiver Per Ulrich Jensen, Danske Bank, overrækker her pengegave, diplom, blomster og en pengegave på 15.000 kr. Til Trine Kær.

Gennem 150 år har Danske Bank ydet rådgivning, service og lån til millioner af mennesker og virksomheder i Danmark og på den måde spillet en stor rolle i udviklingen af det danske samfund.

Landets største bank har besluttet at markere sit jubilæum sammen med sine kunder. I den forbindelse har banken udpeget 150 kunder, der fortjener en hyldest for sin indsats, og her er Trine Kær og Butik Blossom én af dem.

– Trine Kær har fortjent at blive hædret for sit virke lokalt med Butik Blossom, siger Per Ulrich Jensen, der har været rådgiver for butik Blossom siden 2018 og tilføjer: – mit job som rådgiver forsøger jeg sammen med mine kolleger at gøre en forskel for vores kunder hver eneste dag, og derfor er jeg glad for, at jeg i forbindelse med bankens jubilæum kan give et velfortjent klap på skulderen til en virksomhed som Trines, der gør en stor forskel for andre, herunder lokalsamfundet.